Forsiden Om Johanneloo Musikksiden Twitter Soundcloud Kontakt

Kategori: Outfit

Dagen i går + outfit

Publisert: 28.06.2012 @ 09:50 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

I går var jeg først på et låtskrivingskurs jeg har vært på hele denne uka. Skal egentlig være en konsert med alles sanger på fredag, men siden jeg drar til Barcelona for ikke jeg vært med på det, desverre! Det hadde vært gøy å fremføre en sang du har laget helt selv. Det positive er at jeg hvertfall får spilt den inn, og det holdt jeg på med i går. Vi ble ikke helt ferdig, så jeg skal fortsette i studio i dag. Gleder meg til å høre resultatet, og det skal dere også få høre. Promise!

Etter kurset, dro jeg til Fix Idé, moren til Amanda sin butikk der Amanda jobbet. Jeg kjøpte noen nagler og lagde noe ut av lommen min. Dere kan se på bildene under. Deretter dro jeg hjem og passet min kjære søster også kom Nora og Amanda på besøk. Vi kjøpte inn frukt og sjokolade som vi kunne smelte og dyppe i. Diigg!

Selvom sommerferien er godt i gang, har jeg virkelig ikke sommerferie følelse. Det er trist, føler bare det er en langhelg, får håpe den kommer snart!

 
Har tross alt gjort det selv, og det var første gang så det er ikke helt perfekt. Men det synes ikke at de ikke er helt rette og tett i tett, på avstand!

Dette har jeg på meg i dag


- Hva synes dere?

-johanneloo

 

hits