Forsiden Om Johanneloo Musikksiden Twitter Soundcloud Kontakt

Kategori: Musikk

SANGINNLEGG

Publisert: 25.10.2012 @ 21:25 Kategori: Musikk Kommentarer: 4

Hei, dere som jeg ser er inne om bloggen min inni mellom. Vet det er lenge siden jeg har postet noe nå, det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid og motivasjon.

Fra nå av tror jeg at jeg bare poster videoer og andre ting innen musikk når jeg har laget noe ferdig, ikke bare fordi jeg poste noe på bloggen min hver dag.

Jeg håper dere fortsatt vil stikke innom bloggen min innimellom selvom, jeg kommer til å legge ut det meste!

 

Uansett da, dette er min selvskrevne låt som heter Turn to Beauty. Hvis dere liker det, håper jeg virkelig dere deler innlegget (eller trykker "Like" knappen under innlegget) - og legg gjerne igjen en kommentar! Det setter jo så utrolig stor pris på!

johanne loose

Dreamon!

Publisert: 08.09.2012 @ 00:12 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Heyhey!

Jeg meldte meg på en konkurranse på torsdag om 2 biletter til Dreamon sin release party! Jeg gjorde det fordi jeg digger Dreamon, synes det er så bra vi endelig har fått noen bra rappere her i Norge. Jeg pleier aldri å vinne slike ting, men jeg gjorde det for det fordi man har ingenting å tape. Uansett da, så vant jeg! Tok med meg Vilde og dro. Var litt gøy fordi det var en liste over hvem som kunne komem inn, og de spurte om navnet mitt også strøk de meg fra listen.. OH YEAH.

Det var sykt gøy, han er så flink! Jeg anbefaler å høre på han, søk han opp på Spotify eller Youtube!


Før jeg måtte spurte til bussenNoen som kjenner igjen andre fra høyre? Omar fra The Voice!Vildis

For dere som ikke har hørt han før!

S: Hva synes du om bildene?

-johanneloo 

Cooler than me

Publisert: 20.08.2012 @ 21:37 Kategori: Musikk Kommentarer: 9

For en liten stund siden fikk jeg noen ønsker om å gjøre en sang med litt mer fart i, personlig synes jeg stemmen min passer bedre rolige sanger. 

Går nå på musikklinja, og en i klassen min visste oss Mike Posner synge "Cooler than me" akkustisk. Ble inspirert!

Noe jeg gjorde kjapt etter skolen, hope you like it!

 - hva synes dere?

-johanneloo

SANGVIDEO - Wide awake

Publisert: 19.08.2012 @ 14:08 Kategori: Musikk Kommentarer: 21

Yo dudes!

Dette er da meg som synger "Wide awake" av Katy Perry. Liker denne sangen, men nå er jeg litt lei i og med at jeg har holdt på med denne en stund. Ble aldri fornøyd så jeg måtte bare kutte den siste delen, klarte aldri å bestemme meg, haha!

Det er bare en ting jeg føler jeg må få ut til dere som leser bloggen min. Å synge er det jeg elsker mest her i verden. Min største drøm er å bare kunne leve av musikken min. Det er det jeg vil! For at jeg skal kunne gjøre det, må folk høre meg. Derfor hadde det betydd alt for meg om dere hadde delt videoene mine, eller bloggen min. F.eks like dette innlegget. Jeg er klar over at jeg så langt bare har lagt ut coverlåter, men jeg håper på å få lagt ut en egen sang veldig snart! Må bygge opp mot til å gjøre det, for DET er virkelig personlig og skummelt, men som sagt så vil jeg gjøre alt for at jeg skal kunne leve av musikken senere. 

Om du hadde likt dette innlegget, eller et tidligere innlegg hvis dere likte en annen video bedre, hadde jeg blitt så sykt glad. Håper dere liker dette coveret!

 - johanneloo

SANGVIDEO

Publisert: 29.06.2012 @ 16:18 Kategori: Musikk Kommentarer: 21

Nå drar jeg veldig snart til Barcelona, og jeg kommer ikke til å blogge derfra! Kommer tilbake på onsdag og da skal jeg begynne å blogge igjen med en gang. Lover!

I mens har jeg en ny sangvideo, dere kan laste den ned gratis HER. Trykk på pilen som viser nedover, også "Download"! Tusen takk!

 - Hva synes dere?

- johanneloo

Sangvideo! finallyyy

Publisert: 26.06.2012 @ 18:32 Kategori: Musikk Kommentarer: 22

Endelig kan jeg poste en sangvideo til dere! Følte det ble litt teit at jeg kaller bloggen min sangblogg også har jeg ikke postet noe sangblogg enda!

Jeg har meldt meg på en konkurranse der jeg skulle velge en sang fra Frida Amundsen sitt nye album og lage et cover av det. Og til det har jeg fått hjelp av Johannes på gitar og Amanda som filmet. Tusen takk til dere <3

Før dere ser på videoen må jeg si: Jeg var veldig dårlig i stemmen den dagen vi filmet den, og vi failet mange ganger så da ble jeg ekstra sliten i stemmen. Dermed ble det en liten voicecrack og jajajaja vet jeg har dobbelhake osv, men hallo.. det er filmet i en jævelig vinkel for de fleste.

Her er den:

 - Hva synes du?

-johanneloo

P.S!! LIK GJERNE FACEBOOKSIDEN MIN ELLER HVERTFALL STIKK INNOM! SETTER SÅ UTROLIG STOR PRIS PÅ DET. TRYKK HER

hits