Forsiden Om Johanneloo Musikksiden Twitter Soundcloud Kontakt

Arkiv mned: juni 2012

SANGVIDEO

Publisert: 29.06.2012 @ 16:18 Kategori: Musikk Kommentarer: 21

Nå drar jeg veldig snart til Barcelona, og jeg kommer ikke til å blogge derfra! Kommer tilbake på onsdag og da skal jeg begynne å blogge igjen med en gang. Lover!

I mens har jeg en ny sangvideo, dere kan laste den ned gratis HER. Trykk på pilen som viser nedover, også "Download"! Tusen takk!

 - Hva synes dere?

- johanneloo

spørsmålsrunde! :)

Publisert: 28.06.2012 @ 14:12 Kategori: Video Kommentarer: 7

Her er en video der jeg sier litt forskjellig, ja dere skjønner når dere ser den

I tillegg til kommentarfeltet kan dere stille spørsmålene på formspringen til johanne også. skriv "til spørsmålsrunden: også spørsmålet."

Dagen i går + outfit

Publisert: 28.06.2012 @ 09:50 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

I går var jeg først på et låtskrivingskurs jeg har vært på hele denne uka. Skal egentlig være en konsert med alles sanger på fredag, men siden jeg drar til Barcelona for ikke jeg vært med på det, desverre! Det hadde vært gøy å fremføre en sang du har laget helt selv. Det positive er at jeg hvertfall får spilt den inn, og det holdt jeg på med i går. Vi ble ikke helt ferdig, så jeg skal fortsette i studio i dag. Gleder meg til å høre resultatet, og det skal dere også få høre. Promise!

Etter kurset, dro jeg til Fix Idé, moren til Amanda sin butikk der Amanda jobbet. Jeg kjøpte noen nagler og lagde noe ut av lommen min. Dere kan se på bildene under. Deretter dro jeg hjem og passet min kjære søster også kom Nora og Amanda på besøk. Vi kjøpte inn frukt og sjokolade som vi kunne smelte og dyppe i. Diigg!

Selvom sommerferien er godt i gang, har jeg virkelig ikke sommerferie følelse. Det er trist, føler bare det er en langhelg, får håpe den kommer snart!

 
Har tross alt gjort det selv, og det var første gang så det er ikke helt perfekt. Men det synes ikke at de ikke er helt rette og tett i tett, på avstand!

Dette har jeg på meg i dag


- Hva synes dere?

-johanneloo

 

Sangvideo! finallyyy

Publisert: 26.06.2012 @ 18:32 Kategori: Musikk Kommentarer: 22

Endelig kan jeg poste en sangvideo til dere! Følte det ble litt teit at jeg kaller bloggen min sangblogg også har jeg ikke postet noe sangblogg enda!

Jeg har meldt meg på en konkurranse der jeg skulle velge en sang fra Frida Amundsen sitt nye album og lage et cover av det. Og til det har jeg fått hjelp av Johannes på gitar og Amanda som filmet. Tusen takk til dere <3

Før dere ser på videoen må jeg si: Jeg var veldig dårlig i stemmen den dagen vi filmet den, og vi failet mange ganger så da ble jeg ekstra sliten i stemmen. Dermed ble det en liten voicecrack og jajajaja vet jeg har dobbelhake osv, men hallo.. det er filmet i en jævelig vinkel for de fleste.

Her er den:

 - Hva synes du?

-johanneloo

P.S!! LIK GJERNE FACEBOOKSIDEN MIN ELLER HVERTFALL STIKK INNOM! SETTER SÅ UTROLIG STOR PRIS PÅ DET. TRYKK HER

nyeste bilder

Publisert: 26.06.2012 @ 00:55 Kategori: Blænding Kommentarer: 1

Bildene er fra da jeg øvde inn en sang med Johannes, bursdagen til Mathilde og da Katinka og jeg var ute og tok bilder.
- Hva synes du om bildene?

- johanneloo

bursdagen til vilde

Publisert: 24.06.2012 @ 16:33 Kategori: Blænding Kommentarer: 3

I går feiret Vilde sin bursdag. Først var det bare noen få jenter som spiste mat, lasagne og sånn (nam). Også kom det fler da i åtte/ni tiden. Det var koselig og gøy!

Tok bare bilder i starten, også orket jeg ikke å styre rundt med kamera, haha.


Vilde the bursdagsbarn!


-johanneloo

grilling

Publisert: 23.06.2012 @ 16:57 Kategori: Blænding Kommentarer: 2

I går var jeg først i Oslo med Christina, Henriette, Sara og Amalie. Vi så i diverse butikker på Bogstadveien og spise lunsj på en restaurant som het Pasta Basta. Det var koselig! På kvelden dro vi til Amalie og hadde en liten pølsefest med noen fler. Har ikke rukket å blogge før nå fordi jeg overnattet hos Amalie etterpå, og nå har jeg drit dårlig tid fordi jeg skal i bursdagen til Vildemor!

Legger ut bilde av det jeg kjøpte i går, i morgen tror jeg.


 Vi satt opp en trampoline på et kvarter
<3

- johanneloo

Endelig ferdig med grunnskolen!

Publisert: 22.06.2012 @ 12:34 Kategori: Blænding Kommentarer: 3

Da var jeg endelig ferdig med grunnskolen! Utrolig digg følelse. Vi hadde vitnemålsutdeling som var veldig koselig og noen syntes det var litt trist. Jeg synes det var trist å si hade til de lærerne som faktisk har motivert meg og gjort skolen til noe litt bedre, men jeg lyver om jeg sier det er trist å dra fra den skolen. Fikk bra resultater på norsk-og nynorsk eksamen så det er bra! Snittet mitt har gått en hel karakter ned siden jeg byttet lærere i niende, så det er kjipt! Men satser fortsatt på at jeg kommer inn på musikk linja.

Anna og jeg sang på avslutningen, men siden jeg ser ut som en tulling når jeg synger foran folk og at lyden på kameraet ikke var noe bra, legger jeg ikke det ut. Men har filmet under øvingen og sånn, kanskje det kommer en video snart! Er vel på tide, i og med at jeg kaller dette en sangblogg.

BIIILDAAR!


Dette var outfiten

Etter avslutningen dro mamma, pappa og jeg bort til Sara og feiret litt mer over at vi er ferdige.
Hoho
Kommer til å savne alle folkene på Borgen, men vi sees helt sikkert rundt om kring. Få skal jo flytte langt bort!

- Hvilken klasse begynner du i neste år? 

-johanneloo

endelig fikk jeg sommerfølelse

Publisert: 19.06.2012 @ 23:02 Kategori: Blænding Kommentarer: 2

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen, der åttende, niende og tiende spilte volleyball og fotball mot hverandre. Tiende klasse vant mot niende og åttende, men det var elev-vinnerne som skulle spille mot lærerne i en siste fotballkamp der lærerne vant. Det var kjempe fint vær, musikk og koselig. Rart at det snart er over, men jeg gleder meg helt sykt mye til videregående! Blir greit med nye folk og lærere nå..


Hedda og Sigurd

VildeEnes og Rohit

Hanne, Tina, Marthe, Vilde, Anna og Christina

Kristine og Julian


Ingeborg og Christina

Vebjørn og Sverre


Daniel og Katinka
Amalie og moi

Synes dette ble kult nok for å legge ut på bloggen hoho. dette er Anna btw

Blogges!

- johanneloo

I'd gladly go out in a flame, if a flame's what it takes to remember my name

Publisert: 18.06.2012 @ 09:36 Kategori: Blænding Kommentarer: 1

Jeg skulle egentlig legge ut disse i går, men blogg.no klikket!

- Hvilket bilde synes du var finest?

-johanneloo

today

Publisert: 17.06.2012 @ 01:56 Kategori: Blænding Kommentarer: 4

Hei!

Jeg har laget en ny header, ganske fornøyd! Lagde den i PhotoScape og jeg elsker det programmet av hele mitt hjerte. Det er faktisk genialt, det eneste negativt med det er at Mac ikke støtter programmet, det vil si at det ikke går an å laste den ned på mac og det vil si at jeg må være på min gamle, treeeige laptop. 

I dag har jeg først vært i Asker og sett på saker og ting (flinke folk som breakdanset og syklet på enhjulssykkel + amanda som konfransier). Etter det dro Katinka og jeg til Oslo for å se på mamma løpe iForm løpet på Grünerløkka - artig! På kvelden var det tunfest i nabolaget, det er en koselig tradisjon!


Pene deg!

- Hva har du gjort så langt i helgen?

-johanneloo

 

lock up all your love and throw away the key

Publisert: 13.06.2012 @ 16:36 Kategori: Blænding Kommentarer: 2


// weheartit.com

Synger Robyn's sang "Be mine" - Tilbakemeldinger?

Publisert: 08.06.2012 @ 22:45 Kategori: Blænding Kommentarer: 4

Hei på dere!

Jeg har noe jeg har lyst til at dere skal høre, og jeg vil gjerne ha tilbakemelding! 

Har en bruker på soundcloud der jeg laster opp sanger jeg spiller inn i hjemmestudioet mitt. Kan sikkert dele noen bilder av det senere!

I morgen skal Katinka filme meg synge den, så blir det en uproff liten musikkvideo. Jeg lover ikke at jeg skal legge det ut, i og med at alt kan jo skje og slike ting kan ta lang tid å få inn på pcen og laste opp på nettet osv. 

Uansett hadde jeg satt stor pris på om DU kunne tatt deg tiden til å høre på coveret mitt av Robyn sin "Be Mine" - hadde gjort meg kjempe glad.

Trykk HER

-johanneloo

Youtube stalker

Publisert: 07.06.2012 @ 17:41 Kategori: Youtube stalker Kommentarer: 6

Jeg er litt av en youtube stalker. Fant et cover av sangen Both of Us av B.o.B (kommer ikke han til VG-lista?) og Taylor Swift.

Orginalen:

Coveret (Tiffany Alvord):

 Hva synes dere om rappingen hennes? Haha


I tillegg tenkte jeg at jeg kunne dele to covere av Justin Bieber sin sang; Boyfriend.

Første er Tiffany Alford igjen:

 Også er det en som heter Alex G:

- Hvem synes dere var best?

- Har dere hørt noen av disse før?

-johanneloo

Paint my nails

Publisert: 06.06.2012 @ 17:04 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

I går kjøpte jeg tre neglelakker på Bianco til 99 kroner. Veldig fine! 

Anbefaler å kjøpe dem!

Jeg er ikke verdensmester i å ta på neglelakker, enda. Men de er veldige fine.

- Hva synes du?

-johanneloo

Katten Orville

Publisert: 04.06.2012 @ 18:42 Kategori: Blænding Kommentarer: 3

Leste nettopp på VG at en katt fra Fredrikstad døde i en bilulykke og etter det ble den utstoppet. Fordi eieren er en kunstner ville han gjøre om katten til et kunstverk slik at den ble et helikopter? Hvorfor? Stakkars katte, jeg synes det er respektløst. Det står at det er vanlig å utstoppe husdyrene sine fordi man vil fortsatt ha dem etter de er døde. Poenget med å utstoppe dyr er jo for å se dem som de var, og flyvende katter er jo ikke akkurat normalt å se? 


// VG

- Hva synes du om dette?

-johanneloo

 

Sunday morning, rain is falling

Publisert: 03.06.2012 @ 17:00 Kategori: Blænding Kommentarer: 4

 Nesten hvertfall, er ikke så mye regn nå men tenkte jeg bare kunne stjele den første linja i sangen Sunday morning. Den er så fiin! 

I dag har jeg lovet en hel dag med min lillesøster. På grunn av alt styret med skole de siste ukene har vi ikke fått vært mye sammen og det er jo trist. Vi startet med å lage våre egne sprettballer - de ble kuule! Deretter så vi Bie filmen - gøøy også dro vi til farmor og farfar fordi min søster savnet dem, men vi satt bare på kjøkkenet og tegnet i hennes nye Top Model bok, haha. 

Nå skal jeg se ferdig bie filmen også skal jeg trene tenkte jeg.

Ha en fin søndag videre!jeg synes søsteren min sin ble kulest :(
miin


sliten og uten sminke på en søndags formiddag - hoho

- Liker du Maroon 5?

 - johanneloo

den herligste følelsen

Publisert: 02.06.2012 @ 23:11 Kategori: Blænding Kommentarer: 5

Den herligste følelsen er når man blir ropt opp for å komme opp i muntlig eksamen i samfunnsfag og får beskjed om at man slipper på grunn av streiken. Jeg er ferdig med alt som heter skolearbeid, det eneste jeg må gjøre er å komme på skolen - bare for å være der! 

Nå som jeg har nesten 3 måneder med sommerferie vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har i allefall bestemt meg for å starte og blogge. Blir sikkert ikke innlegg hver dag, men noen blir det. 

I går var jeg med Helene og Maria til Oslo for å feire at vi er ferdig med ungdomsskolen, og så surrete jeg er klarte jeg å glemme igjen mobilen min i en butikk. Derfor måtte Katinka og jeg inn til Oslo i dag også får å hente den. Etter det møtte vi Birk og Felix og vi gikk til Slottsparken. Det var ganske koselig, også kom to hyggelige karer kalt Adrian og Aleks. Helene og Maria stakk også en liten tur innom Slottsparken.

Det var det jeg har gjort i dag, kort sagt. Orker ikke å forklare detaljer og slikt fordi jeg er ikke så flink til å skrive slik at alle forstår meg. 

BILDAR:

møtte theli0nsroar (maria) og helene på togetstasjonen hoho
my passion for shoes is big
wiho

- Tror du jeg kommer til å klare og blogge helt ut sommeren?

- johanneloo

hits