Forsiden Om Johanneloo Musikksiden Twitter Soundcloud Kontakt

Arkiv mned: februar 2012

KONTAKT

Publisert: 20.02.2012 @ 15:59 Kategori: Kontakt Kommentarer: 0

Kontakt:

Email: johanneloose@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/duvetmeg

Twitter: https://twitter.com/johanneloose

 

Ingen kommentarer ja

Publisert: 19.02.2012 @ 20:57 Kategori: Blænding Kommentarer: 0

Hei!

Dette blir et veldig kort lite innlegg, fikk en melding fra en som lurte på hvorfor det ikke gikk an å kommentere innleggene mine. Tenkte jeg kunne svare i ett innlegg, i tilfelle fler lurer. Jeg vil ikke ha kommentarer på bloggen fordi det er umotiverende om det plutselig ikke kommer noen kommentarer. Orker ikke det stresset. Så derfor bare kutter jeg det ut :)

Håper dere forstår, takk for at dere er inne på bloggen min! Kommer bilder fra Spania i morgen forhåpentligvis!

-johanneloo 

misliker norwegian sterkt

Publisert: 19.02.2012 @ 07:03 Kategori: Blænding Kommentarer: 0

Nå! begynner jeg å bli ganske så irritert! Dette er det sykeste, for det første: flyet jeg venta på i går kom aldri så vi måtte heller stå opp klokka tre i natt og være på flyplassen klokka fem og fly klokka syv! Nå er klokka syv, og flyet med "crewet" til det flyet jeg skal på hat ikke kommet enda! Det er en grunn til at jeg valgte å fly midt på dagen istedenfor natta, og nå er alt bare dritt. Nå drar vi sikkert ikke før klokka åtte. 17 timer forsinket. Takk skal dere ha NORWEGIAN.

takk for meg
-johanneloo

Flyet er flyttet??

Publisert: 18.02.2012 @ 15:23 Kategori: Blænding Kommentarer: 0

Heihei!

Nå sitter jeg på flyplassen i Sandefjord og skulle egentlig gått ombord til flyet mitt. Det som er greia nå er at det er for mye tåke til at flyet jeg skal ta, kan ikke lande hit en gang! Det vil jo da si, at flyet jeg skal ta er ikke her enda! Jeg sitter med broren min og moren min og bare venter på å få beskjed om hva som skjer. Det eneste vi vet er at flyet ikke kunne lande her i Sandefjord, så den måtte fly til Gardemoen. Om den kommer tilbake hit, eller om vi må ta buss dit vet jeg ikke. Jeg håper at flyet kommer tilbake hit, jeg orker ikke 3 timer med buss. Hater buss. Og broren min tåler faktisk ikke å sitte lenge på en buss, han spyr hver eneste gang. ORKER IKKE DET STYRET!

Flaks for meg at det er nett her da.. hehe. 

Her sitter jeg... synes synd på meg selv :( Nå skal jeg kjøpe en aldri så liten iskaffe. 

hejdä

- johanneloo

you DON'T NEED a boyfriend to feel good

Publisert: 16.02.2012 @ 16:33 Kategori: Blænding Kommentarer: 0

Hei og hå!

Når jeg lagde denne bloggen gjorde jeg det fordi jeg savnet å blogge. Men så når jeg hadde laget den, tenkte jeg meg om og da ville jeg ikke begynne å blogge igjen allikevel. Det er så mye stress, og følte ikke akkurat da at jeg hadde så mye tid. Så jeg har tenkt litt frem og tilbake på om jeg skal starte eller bare slutte med en gang; og det jeg kom frem til var at jeg skulle blogge når jeg hadde lyst og når jeg hadde noe å blogge om. Jeg vil ikke få "dårlig" samvittighet bare fordi jeg ikke har blogget på to dager. Så det var det jeg ville si om det!


Da er det bare 1 dag igjen til vinterferien! Jeg gleder meeeg! Skal til Spania med broren min, haha vi skal gå på spansk kurs hver dag i en uke, 2 timer om dagen. Og resten blir bare chilling uten SNØ. Vet ikke om jeg kommer til å ta med pcen min ned dit, for se. 

Jeg kom over en youtubebruker som har postet mange videoer av han selv snakke om ting han tenker på. Haha, og jeg dør av hver eneste en. Han snakker så fort, skjønner ikke hvordan det er mulig å si så mange ord på så få minutter! Dette er den første jeg så, dere må se den! 

 

 

hahaha

- johanneloo
P.S. forresten, det er meningen at å kommnetere ikke skal være mulig
hits