Forsiden Om Johanneloo Musikksiden Twitter Soundcloud Kontakt

you DON'T NEED a boyfriend to feel good

Publisert: 16.02.2012 @ 16:33 Kategori: Blænding Kommentarer: 0

Hei og hå!

Når jeg lagde denne bloggen gjorde jeg det fordi jeg savnet å blogge. Men så når jeg hadde laget den, tenkte jeg meg om og da ville jeg ikke begynne å blogge igjen allikevel. Det er så mye stress, og følte ikke akkurat da at jeg hadde så mye tid. Så jeg har tenkt litt frem og tilbake på om jeg skal starte eller bare slutte med en gang; og det jeg kom frem til var at jeg skulle blogge når jeg hadde lyst og når jeg hadde noe å blogge om. Jeg vil ikke få "dårlig" samvittighet bare fordi jeg ikke har blogget på to dager. Så det var det jeg ville si om det!


Da er det bare 1 dag igjen til vinterferien! Jeg gleder meeeg! Skal til Spania med broren min, haha vi skal gå på spansk kurs hver dag i en uke, 2 timer om dagen. Og resten blir bare chilling uten SNØ. Vet ikke om jeg kommer til å ta med pcen min ned dit, for se. 

Jeg kom over en youtubebruker som har postet mange videoer av han selv snakke om ting han tenker på. Haha, og jeg dør av hver eneste en. Han snakker så fort, skjønner ikke hvordan det er mulig å si så mange ord på så få minutter! Dette er den første jeg så, dere må se den! 

 

 

hahaha

- johanneloo
P.S. forresten, det er meningen at å kommnetere ikke skal være mulig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits